Екстрадицията на Илиян Тодоров - съден за двойното убийство пред дискотека

...
Екстрадицията на Илиян Тодоров - съден за двойното убийство пред дискотека
Коментари Харесай

Доживотна присъда: Двойният убиец от дискотека "Соло" се връща у нас с полет от Мюнхен

Екстрадицията на Илиян Тодоров - съден за двойното ликвидиране пред дискотека „ Соло “ през 2009 година, ще стане на 1 март с полет от Мюнхен. Това заяви краткотрайно изпълняващия длъжността основен прокурор Борислав Сарафов. 

В средата на декември стана ясно, че той ще бъде екстрадиран до България от Узбекистан. Процедурата е почнала, откакто Тодоров е опрощение за наложено му наказване от локалните управляващи и предаването му към София за излежаване на присъдата към този момент е част от процедура, която минава през Интерпол.

Илиян Тодоров е открит след 12 година в неопределеност

След 12 години в неопределеност Тодоров беше арестуван в Узбекистан, пробвайки се да мине границата през март предходната година с подправен паспорт. След като беше задържан, той беше наказан, само че при започване на декември е бил опрощение, с цел да може да бъде освободен от пандиза и да бъде задвижена процедурата по екстрадицията му. 

Той е зад решетките за машинация с документи

През 2009 година в центъра на София бяха убити Кирил Въжаров и Васил Александров. Инцидентът стана на метри от Съдебната палата в София, като в това време в хода на правосъдния развой Тодоров съумя да напусне България. У нас той ще би трябвало да излежава доживотна присъда, наложена му дефинитивно от Върховния съд.

Очаквайте детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР